Herregårdens spøgelser

Alder

Indskoling, Mellemskole, Udskoling

Fag

Dansk, Historie, Kristendom

Max. antal besøgende

30

Undervisningen tilgodeser flg. mål

Indskoling: Kristendom. Fortolkning. Historiebrug.

Mellemtrin: Historiebrug, kristendom.

Udskoling: Historiebrug. Kristendom.

Varighed

ca. 3 timer

Beskrivelse af aktiviteterne

Indskoling:

Eleverne inddrages i levendegørende læringsaktiviteter om overtro, når præsten tager dem med til herregårdens skjulte rum og hemmelige kroge i jagten på de spøgelser der rumsterer i herregårdens mørke. Forløbet giver et spændende og lærerigt indblik i fortidens folketro.

Eleverne får forståelse for det overnaturlige i et kristent, religiøst perspektiv, og indgår i samtalen om tro og overtro førhen og i dag.

 

Mellemtrin:

Eleverne bliver en aktiv del af datidens overtro, når præsten tager dem med til herregårdens skjulte rum og hemmelige kroge i jagten på de spøgelser, der rumsterer i herregårdens mørke. Forløbet giver et spændende og lærerigt møde med herregårdens spøgelser og med herregårdshistorien.

Eleverne opnår forståelse for det overnaturlige i et kristent, religiøst perspektiv, og de kan indgå i samtaler om tro og overtro førhen og i dag.

 

Udskoling:

Eleverne bliver en aktiv del af datidens overtro når præsten tager dem med til herregårdens skjulte rum og hemmelige kroge i jagten på de spøgelser der rumsterer i herregårdens mørke. Forløbet giver et spændende og lærerigt møde både med herregårdens spøgelser med også med historien.

Eleverne opnår forståelse for det overnaturlige i et kristent, religiøst perspektiv, og de kan indgå i samtaler om tro og overtro førhen og i dag.

 

Forberedelse

Der udleveres relevant materiale ved tilmelding.

Efterbehandling

Der udleveres relevant materiale ved tilmelding.

Kontakt

Anders Sinding

87950705

ans@gammelestrup.dk

Pris

750 kr.

Ønskes der to hold elever fordobles prisen. Ønskes der udelukkende en omvisning på en time eller anden specialaftale, er timeprisen på 250 kr. pr. hold.