Norddjurs Naturfagsnetværk

Norddjurs Naturfagsnetværk, er et netværk med fokus på naturfaglig udvikling blandt pædagogisk personale i førskole- og grundskoleområdet i Norddjurs Kommune. Netværket kendetegnes ved faglig udvikling igennem aktiviteter som bl.a. workshops, foredrag og naturfaglige læringsaktiviteter for personale og med elever/børn. 

Alle arrangementer i netværket er som udgangspunkt gratis at deltage i, og der er igennem et stærkt samarbejde med Norddjurs Skoletjeneste sikret gratis transport til de af arrangementerne hvor der deltager elever fra folkeskoler i Norddjurs.

Netværket er organiseret af naturfagskoordinator Søren Koops Forsberg, som løbende er i kontakt med Skole- dagtilbudschef, Lene Mehlsen og indgår i nationale netværk for naturfagskoordinatorer igennem Astra. For at sikre forankring og kontakt med kommunale institutioner, er der stiftet en arbejdsgruppe med lærere, pædagoger, en aftaleholder og Norddjurs Skoletjeneste.

Arbejdsgruppemedlemmerne er kontaktpersoner til personale på institutionerne i Norddjurs, og er med til at vurdere og udvikle den naturfaglige indsats.

Naturfagskoordinatoren arbejder for et generelt naturfagligt løft til kommunen, skaber overblik over indsatser og igangsætter naturfagligt indhold. Den koordinerede indsats er ramme sat ud fra Undervisningsministeriets nationale naturvidenskabsstrategi som peger på særlige indsatsområder ift. naturfaglige udvikling.

Alle pædagogiske medarbejdere i Norddjurs Kommune er velkommen i netværket.

For tilmelding, send en mail til Søren Koops Forsberg: sf@kattegatcentret.dk