Gjerrildkonferencen 2024

 

Der arbejdes blandt aftaleholderne på at finde en lidt anden form/tidspunkt, hvor flere lærere og pædagoger har mulighed for at deltage i konferencen.
Mens vi venter på dette arbejde, som først bliver klar til konferencen i 2025, er alle inviteret til at deltage på Efterskolen Helle d. 19/9, hvor der afholdes "Special Skills".
Det er praksisfaglighed for specialelever. Hvis man har mulighed for det er man velkommen til at komme uden elever. 
Ud over selve konkurrencerne for eleverne, vil der være en messe, hvor forskellige udbydere af uddannelser og fag har stande, der primært henvender sig til eleverne, men også til deres undervisere.
Der kan læses mere om Special Skills her

Gjerrildkonferencen 2023

 

Se program 2023 her


Information om konference og messe

Vi håber, at alle kontaktpersoner på skoler og institutioner i samarbejde med lederne vil hjælpe med at informere alle kolleger.

På forhånd mange tak for hjælpen.

 

“Gjerrildkonferencen" er en læringskonference for lærere og pædagoger i Norddjurs og Syddjurs Kommuner.

Konferencen er d. 27. juni 2023, og det er en dag til faglig forkælelse og inspiration.

Vi tilbyder et spændende program med Anders Leth Damgaard (Rav-Anders) som keynote speaker, 33 workshops og en messe med masser af faglig inspiration til alle med deltagelse og undersøgende tilgang i dagtilbud og skoler som tema.

 

Vi har prioriteret det faglige fællesskab højt, så konferencedeltagerne samles til både morgenmad, frokost og kaffebord undervejs, samt følges ad hele dagen på det samme hold.

 

Der er 25 pladser pr. spor, og vi har brug for at I tilmelder jer så snart tilmeldingen åbner. Der bliver deadline 1/5.

 

I forhold til konferencerne i 2021 og 2022 holder vi fast i det, som virkede godt:

     Grupper på op til 25 personer, som følges ad hele dagen

     Grupperne bliver sammensat ved tilmelding, hvor deltagerne vælger et spor (samme kolonne/farve på programmet)

     Hver gruppe får deres eget område til samvær og spisning

     Hele konferencen foregår stort set udendørs, men med adgang til faciliteter

     Stor udendørs messe på samlet område

Nyt for konferencen i 2023 er at vi sætter tid af til konkret forberedelse som en del af de enkelte workshops. Her kan man lave aftaler med hinanden, workshopholdere eller bare forberede sit eget forløb.

 

Konferencen er gratis for alle deltagere.

 

Kort over området for konferencen 2023

 

Kort over messeområde 2023

 

 

Med venlig hilsen

 

Poul Bang, Efterskolen Helle

Anna Bang Sinnbeck, Norddjurs Kommune

Linda Bruun Skuldbøl, Område Grenå

Rikke Nikolajsen, Glesborg Skole

Elisabeth Romoser, Norddjurs Skoletjeneste

Rita Mogensen, Norddjurs Skoletjeneste

 

Her kan du se noget om sidste års Gjerrildkonference:

Norddjurs - Danmarks vildeste kommune 2022

Norddjurs Kommune deltager i konkurrencen om at blive Danmarks Vildeste Kommune www.dkvild.dk. Dette indebærer, at vi vil arbejde for at øge naturindholdet og give biodiversiteten et kraftigt løft og på at skabe flere og større naturområder. Skoler og institutioner kan give elever, børn og deres familier en aktiv rolle i projektet.

Derfor inviterer Norddjurs Skoletjeneste og kommunens Naturteam jer nu til at deltage i et i netværk, hvor skoler og institutioner samarbejder om vilde planer, der forbedrer vilkårene for dyr- og planter i vores naturskønne kommune.
Tanken er, at kommunens biologer giver netværket en indledende sparring og faglig vejledning (herunder måske bidrager til at igangsætte udvikling af undervisningsmateriale, som er målrettet de præcise opgaver, som netværket ønsker at arbejde med).

Herefter er det tanken, at netværket koordineres af skoletjenesten.

P.s. Har man allerede lyst til at gøre en indsats nu, kan vi anbefale Norddjurs Kommunes netop udgivne pjece. ”Giv plads til liv* (se https://www.norddjurs.dk/borger/taet-paa-naturen/biodiversitet/pjece).
Her beskrives de principper, der skaber og fastholder biodiversitet i naturen, på en måde så de kan overføres og bruges i en have eller på andre grønne arealer.

Læringskonferencen på Efterskolen Helle kommer til at hedde HVIN - Helt VILDT i Norddjurs og får som overordnet tema DIVERSITET. Den afholdes tirsdag den 28. juni og er målrettet lærere og pædagoger i Norddjurs Kommune.

Reserver dagen allerede nu og tilmeld dig på linket øverst på denne side.